Συμμετοχή σε Διεθνή Διαγωνισμό – Πράγα, Ιούλιος 2017

Η Master School of Dance συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ χορού και διαγωνισμό που διεξήχθη στην πόλη της Πράγας, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και διαπαιδαγώγησης των μαθητών μας επάνω στην τέχνη του χορού.

Στο διαγωνισμό η Master School of Dance – Elena Tsouma απέσπασε δυο βραβεία με τις ονομασίες Dancing Hand, για την ομαδικότητα και πρόοδο κατά την διάρκεια του φεστιβάλ και διαγωνισμού και folk-ethnic dance, για την χορογραφία σε χορό Tarantella. 

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν σχολές χορού και πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο με μη επαγγελματίες χορευτές, που θέλουν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το χορό με το ιστορικό περιβάλλον που προσφέρει η πόλη της Πράγας, ενώ παράλληλα θέλουν να διευρύνουν τους χορευτικούς τους ορίζοντες συνεργαζόμενοι και συναγωνιζόμενοι με αντίστοιχους μαθητές από άλλες χώρες. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από μέλη της Academy of Music and Dramatic Arts, Faculty of Dance, Charles University, Czech Culture, National Theatre Ballet in Prague and international members: (Stuttgart Ballet, Grand Ballet Genéve, Bolshoi Theatre Moscow, Kasay Dancing Company).

Οι μαθητές μας παρακολούθησαν master classes σε επιλεγμένα workshops του φεστιβάλ όπως μπαλέτο, μοντέρνο, make up σκηνής, hip hop, που πραγματοποιήθηκαν στα ιστορικά κτήρια του Εθνικού Θεάτρου του Μπαλέτου της Πράγας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

EL